Biteo pod - saznajte sve o podu koji zamjenjuje laminat i parket!

S drastičnim povećanjem cijena sirovina u svijetu, svjedoci smo inflacije koja se uvelike odrazila na građevinski materijal, pa time i na kategoriju laminata, a posebice parketa, čija je dobava u većim količinama postala pravi izazov. Iz navedenih razloga porasla je potražnja za alternativnim proizvodima, pa dozvolite da Vam preporučimo
rješenje koje donosi i brojne druge prednosti!

Predstavljamo vam podnu oblogu višestruke namjene koju je razvila njemačka firma „Ibotac GmbH & Co.KG“, a koja svojim performansama dokazano osvaja europsko tržište kada je u pitanju opremanje poslovnih i stambenih prostorija.
U nastavku saznajte sve o Biteo podu i njegovim prednostima zbog kojih uvjerljivo zamjenjuje i laminat i parket!


   Što je Biteo pod

Biteo je vinilni pod izrađen od polivinilklorida sa dekorativnim završnim slojem (drveta, keramike ili kamena) i visokom otpornošću na habanje. Protuklizan je, negoriv, antistatičan, ne propušta tekućinu i pogodan je za postavljanje na podno grijanje. Osim toga, otporan je na dezinfekcijska sredstva i uobičajene kućanske kemikalije. 

Dolazi u pločama dimenzija 66 x 33 cm i 61 x 61 cm, ukupne debljine 8,2 mm, a postavlja se puzzla sistemom spajanja sa skrivenim zubom. Ukoliko dođe do oštećenja, ovaj način izvedbe uvelike olakšava izmjenu oštećene ploče!
Podloga mu je ventilirajuća (sa drenažnim izbočinama) te je zbog toga pogodan za ugradnju i u uvjetima povećane vlage u podlozi ili općenito.


   Namjena

Biteo pod idealan je za sve prostorije s većom frekvencijom ljudi. Pogodan je za postavljanje u trgovačke centre, hotele, poslovne prostore, restorane, kafiće, stambene prostorije (kako u stanogradnji, tako i u privatnim kućama) te u sanitarne čvorove

Budući da je vodootporan, prikladan je za sve prostorije u koje se ulazi direktno izvana i gdje su se laminat i parket pokazali manjkavim zbog utjecaja vlage.

  

   Prednosti Biteo poda

Biteo vinilni pod može se položiti na gotovo svaku postojeću podlogu – beton, estrih, asfalt, kamen, drvo, metal, epoksidni pod, pa čak i na vlažne podloge. Za razliku od laminata i parketa, otporniji je na habanje, vodu i vlagu, podnosi veća opterećenja, lakše se zamijeni ukoliko dođe do oštećenja te ne zahtjeva prekid radnih aktivnosti u trenutku instalacije. Ovo je posebno važno za trgovačke lance, ugostiteljske i ostale objekte koji trpe gubitke u procesu uobičajene renovacije podne obloge. 

Kako u zadnje vrijeme svjedočimo naglom rastu cijena sirovina i građevinskog materijala, a posljedično i finalnih proizvoda od drveta, Biteo pod je i cjenovno konkurentan!

Ukoliko ste zainteresirani za Biteo vinil pod, pošaljite nam upit na email podne-obloge@interijermarko.hr. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i poslati Vam neobvezujuću ponudu za potrebe Vašeg prostora.


Tagovi lvt pod
Nedjelja Ponedjeljak Utorak Srijeda Četvrtak Petak Subota Siječanj Veljača Ožujak Travanj Svibanj Lipanj Srpanj Kolovoz Rujan Listopad Studeni Prosinac
close Košarica

Registracija novog računa

Već imate račun?
Prijavite se Ili Restiraj lozinku