Top trendovi tepiha u 2022./23. godini

Prethodna godina je pokazala snažan porast interesa za uređenjem vlastitog prostora, što je jasan pokazatelj da  je uređenje interijera postalo imperativ za mnoge Sve to potiče iz želje da svakodnevni život bude što ljepši, mirniji i da doprinese našem fizičkom, emocionalnom i mentalnom zdravlju. U skladu s tim oblikuje se i naše unutarnje uređenje u kojem je, između ostalog, jedan od ključnih elemenata i tepih. 
U nastavku pogledajte koji tepisi su popratili trendove u godini iza nas i inspirirajte se za uređenje svog doma u 2023. godini!


Lineo 9366





Tepisi koji već drugu uzastopnu godinu osvajaju vaše domove, a zbog velike potražnje ostvarili su i svoju "listu čekanja". Na našem Instagram profilu možete pronaći mnogo fotografija iz domova vlasnika ovih tepiha i tako pronaći inspiraciju za uređenje svog.
Ps. u ovu kolekciju pristiže još jedna boja u 2023. godini! 

Vintage uzorci

dio su trenda i velike potražnje u prethodnoj godini, a ne sumnjamo da će biti odabir mnogih i u 2023.! Dok su u prošlim vremenima bili rezervirani samo za tradicionalna uređenja, sada ih sa zadovoljstvom vidimo u raznim stilovima interijera, od modernog i minimalističkog, do retro i klasičnog. Ako ste i vi ljubitelj ovih uzoraka na tepihu, pustite mašti na volju i poigrajte se s miješanjem stilova u svom domu!

2
1
1

Geometrijski dizajn

1




Suvremeni i u svakom trendu, s tepisima geometrijskog dizajna nikad nema greške! Tepisi ovog stila su zaista svestrani i ovisno o tome kako ih stilizirate, mogu postići cool modernistički izgled, boho ili pak minimalistički izgled kada se koriste decentniji uzorci. Ova kategorija obuhvaća širok spektar dezena i boja tako da vam je na raspolaganju mnoštvo proizvoda.

Minimalizam

Vodeći se trendom "manje je više" u aspektu uređenja interijera, minimalistički dizajn tepiha je sve popularniji u današnje vrijeme. Tepisi s minimalističkim dizajnom su idealni za one koji vole jednostavan, ali elegantan izgled u svom domu. Posebno su pogodni za manje sobe jer ne opterećuju prostor i dopuštaju da se naglasi drugi dekor ili namještaj u prostoriji. Ako ste u potrazi za novim tepihom i želite nešto jednostavno i elegantno, ovi tepisi su pravi izbor za vaš dom i stil života! 

3
2
1
1

Život u bojama

Da nije sve tako sivo, crno, bež i bijelo, dokazuje i sve veća potražnja za bojama u dekoriranju interijera. Ako promotrimo prethodne godine, sve se više okrećemo prirodi i pronalazimo načine da ju ukomponiramo u uređenje svog doma. Upravo se iz toga kod mnogih stvorila inspiracija za ređenje s odvažnijim zemljanim nijansama. Ako ste i vi ljubitelj boja i želite da vaš dom izgleda živahno i radosno, odaberite tepih s kojim ćete postići malo kontrasta i ukrasti sve poglede vaših gostiju!

3
2
1

Svi navedeni trendovi iz prethodne godine pokazuju raznolikost i svestranost u dizajnu koja se može primijeniti i u godinama ispred nas. Ova raznolikost omogućuje kreativnost i fleksibilnost u uređenju interijera te dopušta svakome da pronađe tepih koji odgovara njegovom individualnom stilu i potrebama. Uključivanje tepiha u unutarnje uređenje je važan element koji doprinosi osjećaju ugodnosti i udobnosti te, uz sve ostale pomno odabrane detalje, poboljšava svakodnevni život. Stoga, neka vam ovi trendovi posluže kao inspiracija kako biste u svom domu stvorili prostor koji odgovara vašim potrebama i željama.

Tagovi trend tepisi
Nedjelja Ponedjeljak Utorak Srijeda Četvrtak Petak Subota Siječanj Veljača Ožujak Travanj Svibanj Lipanj Srpanj Kolovoz Rujan Listopad Studeni Prosinac
close Košarica

Registracija novog računa

Već imate račun?
Prijavite se Ili Restiraj lozinku