Brzo i lako pronađite odgovore na najčešća pitanja.
Jednostavno kliknite na pitanje koje Vas zanima i prikazati će Vam se odgovor 

Da! Dostavu robe osiguravamo od vrata do vrata na području cijele Hrvatske i svih otoka. Dostavu vršimo putem pouzdanih dostavnih službi s kojima surađujemo.
Robu koju ste naručili direktno putem web shopa dostavljamo putem dostavnih službi s kojima surađujemo, a roba stiže na Vašu adresu u roku od 1-3 radna dana.
Nakon što naručite robu najprije primate obavijest s naše strane kada robu isporučimo iz našeg skladišta i naknadno obavijest od strane dostavne službe o okvirnom vremenu dostave na Vašu adresu. 

Cijena dostave ovisi o vrsti i količini robe koju naručujete i biti će Vam prikazana čim odabrane proizvode dodate u košaricu. U sažetku košarice automatski će Vam se obračunati i istaknuti cijena dostave za sve proizvod/e u košarici. 
Za određene proizvode nije moguća narudžba direktno putem web shopa, kao što su laminati, parketi, lvt podovi, te pvc podovi i tepisoni većih mjera, no iste također isporučujemo! Cijena dostave za navedene proizvode je na upit i isto tako ovisi o količini koja Vam je potrebna. 
U slučaju da Vas zanima cijena dostave tih proizvoda pošaljite nam upit i primiti ćete neobvezujuću ponudu u najkraćem mogućem roku.

Robu isporučujemo na sve otoke, a paket/e će Vam dostaviti Hrvatska Pošta (Paket 24). 

Naša firma nalazi se u Slavonskom Brodu na adresi Gospodarska 15, 35207 Gornja Vrba.
U našoj trgovini izloženi su svi proizvodi koje imamo u ponudi.

Robu koju naručujete putem našeg web shopa možete platiti pouzećem, izuzev rezane robe, odnosno robe koja je naručena prema Vašoj specifikaciji. Ukoliko je moguća, ova opcija plaćanja biti će Vam ponuđena prilikom ispunjavanja Vaše narudžbe.

 

Nudimo Vam tri opcije plaćanja:

  • Bankovna uplata
  • Plaćanje prilikom preuzimanja/pouzećem
  • Online plaćanje karticom


VAŽNO: Plaćanje pouzećem nije moguće za rezanu robu, odnosno robu koja je naručena prema Vašoj specifikaciji.

Primamo Mastercard, Visa, Maestro i Diners kartice od PBZ, ZABA i ERSTE banke.
Plaćati možete do 12 rata bez kamata i naknada za minimalni iznos narudžbe od 66,36 € (500 kn), a obročno plaćanje prihvatljivo je idućim karticama:

  • Mastercard i Visa kartice Zagrebačke banke
  • Visa karticom PBZ banke
  • Diners karticom ERSTE banke

Ostalim karticama iz navedenih banaka možete plaćati jednokratno. Može! Pri ispunjavanju podataka za dostavu navedite naziv, adresu i OIB Vaše firme. 
Pri tome ako birate način plaćanja bankovnom uplatom pobrinite se da uplatu izvršite od strane firme kako bi Vam mogli izdati R1 račun na ime iste. 

Preuzimamo odgovornost za nedostatke koje proizvod ima bilo da se oštećenje dogodilo u transportu robe do Vas ili tvorničkom greškom u proizvodnji. 
U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva na paketu pa Vas molimo da pošiljku ne preuzimate. Dostavna služba će nam vratiti proizvod nazad, a mi ćemo Vam bez odgađanja poslati novi ili zamjenski, prema dogovoru, ukoliko naručenog više nema na stanju. 
U slučaju da ste uočili kakvu grešku na proizvodu koja je nastala tvorničkim putem molimo da nam se javite putem e-maila bez odgađanja i opišete o kakvom nedostatku je riječ (poželjno priložite i fotografiju). Nakon utvrđivanja stanja organizirati ćemo preuzimanje oštećene robe na Vašoj adresi i isporuku nove, ispravne robe, a sve o našem trošku. 

Svu robu koja je predviđena za rezanje (tepisoni, staze, pvc podovi, umjetna trava i otirači u roli) možemo iskrojiti prema Vama potrebnim mjerama, čak i većim od 2 metra.
Dužine tepisona i pvc podova ograničene su na 2 metra samo ako ćete narudžbu obavljati direktno putem web shopa.
U slučaju da Vam trebaju veće mjere pošaljite nam upit na email podne-obloge@interijermarko.hr s nazivom željenog proizvoda, potrebnim mjerama (širina x dužina) i mjestom dostave. Primiti ćete neobvezujuću ponudu u najkraćem mogućem roku. 

Imate više pitanja?

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca ili upitom na email:
podne-obloge@interijermarko.hr i primit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku! 

close Košarica

Registracija novog računa

Već imate račun?
Prijavite se Ili Restiraj lozinku