Integritet, povjerenje i trud su vrijednosti koje njegujemo, a svaki korak našeg rada usmjeren je prema kvalitetnom rješenju i profesionalnom, individualnom pristupu. U radu s Vama svakodnevno stječemo nova iskustva i u njima prepoznajemo i stvaramo prilike koje Vam omogućavaju bolje iskustvo kupovine u Interijeru Marko... jer Vaše zadovoljstvo naša je referenca!

S Vama smo od 1993. godine!

Firma Interijer Marko je osnovana u Slavonskom Brodu, najprije kao atelijer za izradu ručno rađenih tepiha. U godinama ispred proširili smo našu djelatnost na uvoz, maloprodaju i veleprodaju toplih podnih obloga, a dugogodišnjim radom i iskustvom stekli smo zadovoljne veleprodajne i krajnje kupce koje svakodnevno opskrbljujemo kvalitetnim, ali i cjenovno pristupačnim podnim oblogama. Naše dugogodišnje iskustvo jamstvo je kvalitete našeg rada!

Veliki izbor - biramo kvalitetne proizvode...

Prilikom uvoza proizvoda biramo provjerene, renomirane proizvođače koji rade po visokim standardima kvalitete i održivosti. Proizvodi koje za Vas uvozimo prolaze kontrolu kvalitete u samom procesu proizvodnje čime su mogućnosti za greškama i nepravilnostima značajno umanjene. 
U našoj ponudi možete pronaći sve vrste toplih podnih obloga za sva prostorna rješenja, bilo da se radi o stambenim, komercijalnim ili industrijskim objektima, unutarnje ili vanjske namjene. 

...nudimo najbolje cijene!

Kontinuirano ulažemo u odnose s dobavljačima i uvijek brinemo za najbolji omjer cijene i kvalitete u ponudi naših proizvoda i usluga. Izuzev kvalitete i ekonomičnosti, u odabiru proizvoda imperativ stavljamo i na funkcionalnost, dugotrajnost i dizajn podnih obloga te biramo one za koje smatramo da mogu unaprijediti kvalitetu života kreiranjem lijepih interijera, pružajući udobnost i doprinoseći sigurnom i čistom okruženju.  

Omogućujemo sigurnu i jednostavnu kupovinu

Sve proizvode iz naše ponude možete pregledavati i kupovati putem našeg web shop-a. Ponuđene kategorije i filteri omogućavaju Vam jednostavnije snalaženje na stranici i brži pronalazak željenog rješenja. 
Svaki proizvod na web stranici sadrži detaljan opis, karakteristike i ostale informacije koje će Vam olakšati korištenje stranice. U samo par klikova naručite željeni proizvod iz udobnosti svog doma! 

Osiguravamo brzu i sigurnu dostavu 

Naš cilj je dostaviti proizvode što sigurnije i što brže i stoga biramo pouzdane dostavne službe koje će zadovoljiti i Vaša i naša očekivanja. Dostavu osiguravamo od vrata do vrata na području cijele Hrvatske, pa i otoka. Većina naših proizvoda odmah je dostupna na zalihama, a zahvaljujući dobrim organizacijskim vještinama našeg tima, Vaše narudžbe u većini slučajeva isporučujemo već idući radni dan!  

Preuzimamo odgovornost za oštećenu robu

Bilo da se oštećenje dogodilo prilikom dostave na Vašu adresu ili u procesu proizvodnje, reagirat ćemo brzo i poslati Vam zamjensku robu u najkraćem mogućem roku. 
U slučaju da dobijete robu s oštećenjem molimo da nam se bez odgađanja javite na e-mail podne-obloge@interijermarko.hr ili telefonski na 035/637-791. Naš tim će Vas uputiti u proces zamjene. 

Imate 14 dana za povrat robe

Ne odgovara Vam proizvod koji ste naručili? Bez navođenja ikakvog obrazloženja nekorišteni proizvod možete vratiti u roku do 14 dana od primitka, a mi ćemo Vam vratiti puni iznos. 
Više informacija o povratu možete pročitati na stranici "Povrati i zamjene" ili nas možete kontaktirati putem e-maila podne-obloge@interijermarko.hr . Istovremeno Vas možemo savjetovati u odabiru drugog rješenja. 

Tražite li preporuku ili trebate pomoć? Tu smo za Vas! 

Odabir pravog poda nije uvijek lak zadatak! Dozvolite da Vam u tome pomogne naše stručno i educirano osoblje koje će spremno dočekati odgovore na Vaša pitanja i savjetovati Vas u odabiru najboljeg rješenja. 
Ako Vam je potrebna bilo kakva pomoć možete nas kontaktirati putem e-maila podne-obloge@interijermarko.hr ili telefonski na 035/637-791, rado ćemo Vam pomoći! 

close Košarica

Registracija novog računa

Već imate račun?
Prijavite se Ili Restiraj lozinku