Spremni ste na proširenje svog asortimana s raznim vrstama podnih obloga, ili ste već specijalizirana trgovina u tom području i želite osvježenje asortimana?
Više od 20 godina u obliku B2B suradnje surađujemo s tvrtkama diljem Lijepe Naše. Iskoristite naše dugogodišnje iskustvo te uhodanu distribucijsku mrežu i oduševite svoje kupce kvalitetnim proizvodima renomiranih proizvođača!

Zašto izabrati nas kao poslovnog partnera?

Integritet, povjerenje i trud su vrijednosti koje njegujemo, a svaki korak našeg rada usmjeren je prema kvalitetnom rješenju i profesionalnom, individualnom pristupu. Prilikom uvoza proizvoda biramo provjerene, renomirane proizvođače koji rade po visokim standardima kvalitete i održivosti. Proizvodi koje za Vas uvozimo prolaze kontrolu kvalitete u samom procesu proizvodnje čime su mogućnosti za greškama i nepravilnostima značajno umanjene. 

U našoj ponudi možete pronaći razne vrste toplih podnih obloga za sva prostorna rješenja, bilo da se radi o stambenim, komercijalnim ili industrijskim objektima, unutarnje ili vanjske namjene.  

Nudimo Vam:

  • Profesionalnost
  • Individualni pristup
  • Brzu i kvalitetnu uslugu
  • Širok asortiman proizvoda
  • Iskustvo i fleksibilnost
  • Stručno savjetovanje


Postanite dio naše priče! Kontaktirajte naš B2B odjel putem emaila dominik.perkovic@interijermarko.hr ili telefonski na broj 035/637-792. Naš stručni tim će Vas uputiti u daljnje korake realizacije suradnje.

close Košarica

Registracija novog računa

Već imate račun?
Prijavite se Ili Restiraj lozinku