Ne odgovara Vam naručena roba? Istu možete vratiti u roku do 14 dana od primitka bez navođenja razloga. 

Povrat robe (raskid ugovora)

Pravo na raskid ugovora, odnosno na povrat proizvoda ostvarujete za svu robu kupljenu kod nas s iznimkom za robu koja je izrađena po Vašoj specifikaciji ili koja je jasno prilagođena Vama.
Prema navedenom, nemogućnost povrata ili zamjene odnosi se na svu rezanu robu naručenu u Interijeru Marko d.o.o. , kao i na svu robu koja se naručuje u proizvodnji po personaliziranoj narudžbi kupca.

Ugovor možete raskinuti ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma zaprimanja proizvoda, odnosno zaprimanja zadnjeg proizvoda iz narudžbe.

Obrazac za raskid ugovora možete preuzeti OVDJE.

Postupak raskidanja ugovora

Obavijestite nas o svojoj odluci o raskidu ugovora na e-mail adresu podne-obloge@interijermarko.hr u roku do 14 dana od primitka proizvoda. Uz obavijest o odluci priložite i ispunjen obrazac za raskid ugovora koji možete preuzeti na gornjem linku. Imajte u vidu da će svaki povrat paketa bez prethodne najave biti odbijen.

Bez odlaganja, najkasnije u roku do 14 dana od raskida ugovora, pošaljite proizvod na adresu Interijer Marko d.o.o., Gospodarska 15, 35207 Gornja Vrba, Slavonski Brod. 

Po primitku proizvoda izvršiti ćemo povrat novca koji smo od vas primili najkasnije u roku od 14 dana od dana kad smo zaprimili vašu odluku o raskidu ugovora. Uz iznos proizvoda, ostvarujete pravo i na naknadu za isporuku, osim ukoliko ste odabrali drugu vrstu isporuke a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju smo mi ponudili.
Povrat novca biti će izvršen na isti način na koji ste vi izvršili uplatu, izuzev kada naručenu robu plaćate pouzećem. U tom slučaju novac isplaćujemo uplatom na vaš račun. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat.

Troškove u svezi povrata proizvoda snosi kupac.
Robu koju vraćate dužni ste zaštiti i pakirati na način na koji vam je dostavljena kako se ne bi oštetila u transportu.

Umanjenje vrijednosti

Kupac je sukladno članku 84. stavak 6. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe što je utvrđeno kao obveza potrošača u slučaju jednostranog raskida ugovora u zakonskom roku od 14 dana.


Interijer Marko d.o.o. obavještava kupce da će umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda u odnosu na oštećenje proizvoda koje nije uzrokovano provjerom funkcionalnosti proizvoda utvrđivati za svaki vraćeni proizvod pojedinačno te će o utvrđenom obavijestiti kupca nakon primitka vraćenog proizvoda ako postoji potreba za naknadom.

U slučaju da Kupac naruči robu i odbije ju primiti bez razloga (ambalaža nije oštećena), Interijer Marko d.o.o. ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos izravnih troškova povrata proizvoda. 

Zamjena proizvoda

Zamjena proizvoda moguća je samo za robu koja je oštećena u transportu ili robu s greškom.

Ukoliko ste primili robu s greškom (ima vidljiva oštećenja i mrlje), neposredno nakon pregleda proizvoda i utvrđivanje greške pošaljite obavijest na e-mail:
podne-obloge@interijermarko.hr o stanju robe uz fotografije kako bi utvrdili isto, ali nemojte proizvod koristiti ili njime rukovati ako namjeravate koristiti zakonsko pravo na raskid ugovora, jer svako daljnje rukovanje proizvodom umanjuje vrijednost proizvoda.

U najkraćem mogućem roku dobiti ćete povratnu informaciju o preuzimanju oštećene robe i obavijest o slanju nove, zamjenske robe.

Ukoliko Vam roba koju ste naručili nije s greškom, već jednostavno ne odgovara dimenzijom ili bojom, istu možete vratiti prema uputama za povrat robe i ponovno naručiti drugi željeni proizvod.

close Košarica

Registracija novog računa

Već imate račun?
Prijavite se Ili Restiraj lozinku