• Novo

TEPIH CORAL 204GRY

53,00 € (399.33 kn)
s PDV-om
027359
Dimenzija (cm)
Količina

Strojno rađeni tepih od polipropilena.

Tepisi iz kolekcije Coral izrađeni su od visokokvalitetnog polipropilena s gusto tkanim vlaknima te nude vrhunsku trajnost, pružajući istovremeno mekan i ugodan dodir pod nogama.
Dostupni u elegantnim nijansama sive i bež boje, dodatno se ističu raznolikim geometrijskim i modernim dezenima. Njihov sofisticiran dizajn čini ih savršenim dodatkom za svaki prostor, unoseći suvremenost i toplinu u vaš dom. Tkanje tepiha s posebnom pažnjom na gustoću osigurava dugotrajnu kvalitetu, čineći ove tepihe idealnim izborom za one koji traže kombinaciju stila i izdržljivosti.

Više o tehničkim karakteristikama proizvoda pogledajte pod poljem "Detalji proizvoda".

Pravilno odaberite dimenziju

Prilikom odabira dimenzije tepiha bitna je veličina prostora u koji se postavlja, kao i položaj elemenata koji se u njemu nalaze. 
U prostranim dnevnim i spavaćim sobama, kuhinjama i blagovaonicama najbolje će odgovarati tepisi većih dimenzija, dok u hodnicima i manjim prostorijama bolje pristaju manji tepisi. Prije kupnje promislite o rasporedu namještaja i premjerite prostor koji ste predodredilli za tepih kako biste imali okvirnu percepciju o veličini tepiha koju birate.

027359

Karakteristike

Sastav
100% polipropilen
Gustoća (točaka/m2)
249.600
Visina tepiha mm
13
Ukupna masa tepiha g/m2
2.500
Zemlja porijekla
Turska
Boje
Siva, Crna
Namjena
Dnevni boravak, Kuhinja i blagovaonica, Spavaća soba
Kolekcija
Coral
Napomena
Boja proizvoda prikazanog na fotografiji može odstupati od stvarne nijanse boje. Podešenost vašeg monitora može također utjecati na prikaz nijanse boje.

Želite nas nešto pitati? Pošaljite nam upit.

Ukoliko šaljete upit za ponudu molimo da u Vašem pitanju navedete i potrebne dimenzije proizvoda (širina x dužina).
close Košarica

Registracija novog računa

Već imate račun?
Prijavite se Ili Restiraj lozinku