• Novo

TEPIH LUXE 105BEI

83,39 € (628.3 kn)
s PDV-om
027222
Dimenzija (cm)
Količina

Strojno rađeni tepih od poliestera, reljefnog dizajna.

Kolekcija tepiha LUXE predstavlja vrhunsku kombinaciju elegancije i udobnosti! Tepisi su izrađeni od visokokvalitetnog poliestera, pružajući mekani i ugodan dodir poput mikrofibre. Njihova površina je obogaćena 3D efektom čime se dodatno istiće svaki dizajn.
U ovoj kolekciji pronaći ćete jednobojne tepihe u sofisticiranim nijansama smeđe, sive i bijele boje. Smeđa donosi toplinu i prirodnost, siva pridonosi suptilnosti i modernom izgledu, dok bijela pruža osjećaj svjetline i prostranosti. Tepisi iz kolekcije Luxe su ne samo estetski privlačni, već i funkcionalni dodatak svakom prostoru, pružajući udobnost i istovremeno unoseći dozu luksuza u vaš dom!

Više o tehničkim karakteristikama proizvoda pogledajte pod poljem "Detalji proizvoda".

Pravilno odaberite dimenziju

Prilikom odabira dimenzije tepiha bitna je veličina prostora u koji se postavlja, kao i položaj elemenata koji se u njemu nalaze. 
U prostranim dnevnim i spavaćim sobama, kuhinjama i blagovaonicama najbolje će odgovarati tepisi većih dimenzija, dok u hodnicima i manjim prostorijama bolje pristaju manji tepisi. Prije kupnje promislite o rasporedu namještaja i premjerite prostor koji ste predodredilli za tepih kako biste imali okvirnu percepciju o veličini tepiha koju birate.

027222

Karakteristike

Sastav
100% poliester
Gustoća (točaka/m2)
176.000
Visina tepiha mm
12
Ukupna masa tepiha g/m2
2.400
Zemlja porijekla
Turska
Boje
Smeđa
Namjena
Dnevni boravak, Kuhinja i blagovaonica, Spavaća soba
Kolekcija
Luxe
Napomena
Boja proizvoda prikazanog na fotografiji može odstupati od stvarne nijanse boje. Podešenost vašeg monitora može također utjecati na prikaz nijanse boje.

Želite nas nešto pitati? Pošaljite nam upit.

Ukoliko šaljete upit za ponudu molimo da u Vašem pitanju navedete i potrebne dimenzije proizvoda (širina x dužina).
close Košarica

Registracija novog računa

Već imate račun?
Prijavite se Ili Restiraj lozinku